Условия за доставка

До къде се извършва доставка? – Доставка на поръчките от онлайн магазин EmmaMAG.bg

     Доставка на продукти от EmmaMAG.bg се извършва на територията на цялата страна с куриерска фирма Еконт до офис на куриера или до адрес посочен от получателя. За целта получателят следва да посочи коректен и точен адрес в електронния формуляр за поръчка на emmamag.bg, до който продуктите следва да бъдат доставени. В електронния формуляр, определен за това, се дава право на клиента да избере възможността за доставка в реално време. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от EmmaMAG, като се съгласява да заплати стойността на доставката по цени според ценова листа на куриера.

Колко ще ми струва? –  Цена на доставката

*Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 99лв.

     Цената на доставката на всички останали поръчки, предлагани от EmmaMAG на стойност под 99лв. се калкулира индивидуално спрямо Вашата поръчка. Калкулирането на цената за доставка се случва в реално време с модул на куриерска фирма Еконт. Цената на доставката, когато има такава, е видна в страницата за завършване на поръчката след въвеждане на адреса за доставяне или избиране на желания офис за доставка. Виждате цената на доставката преди изпращане / потвърждаване на поръчката. Така знаете крайната сума, без неприятни изненади и скрити условия.

Можете да изберете един от двата начина за доставка:


   1. До Офис – Можете да поръчате доставка до избран от Вас офис на Еконт и да вземеш пратката в удобно за Вас време.

   2. До Адрес – При пристигане на пратката в местния офис на Еконт при разпределянето ѝ на куриер, ще получите СМС с номер на товарителница, дата и ориентировъчно време на доставка на избрания от Вас адрес, според графика за разнос на куриера.

Кога ще пристигне при мен пратката, след направена поръчка?

   Поръчаните артикули се доставят от 1 до 3 работни дни, освен ако наш служител не се свърже с Вас и не Ви информира друго. Изключение правят малките населени места, за които доставките са съобразени с графика на посещение на Еконт.

  Поръчки на артикули поръчани в петък ще бъдат изпълнявани в понеделник, или в първия работен ден ако съвпада с национален празник.