Политика за връщане на стоки и възстановяване на суми

Общи условия

Закупена стока от онлайн магазин EmmMAG може да бъде върната в рамките на 14 календарни дни от датата на нейното получаване. За да се възползвате от правото си да върнете продукт/и трябва да ни уведомите чрез формата ни за контакт.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с които са Ви били доставени. Продукта трябва да е придружен от непокътнатите етикети, копие от товарителница (наложен платеж) от куриера, фактура и/или стокова разписка.

Няколко вида стоки са освободени от връщане. Нетрайни стоки като храна (включително храна за домашни любимци), продукти за здраве и лична хигиена, интимни или санитарни стоки, не могат да бъдат върнати.

Също, не се приема връщане на:

  • Безплатен продукт, които е бил изпратен от магазина към Вас.
  • CD, касета, софтуер, видео игра, филм и т.н
  • Книги и списания
  • Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсващи части по причини, които не се дължат на наша грешка.
  • Всеки артикул, който е върнат повече от 14 дни след доставката

Ред за връщане на стока и възстановяване на сума

Първото, което трябва да направите е да ни уведомите чрез контактната ни форма. След, като се установи, че продукта има право на връщане (не попада в изброените по-горе категории), ни го изпращате на посочения от нас адрес.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

Като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Ние също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване.

Изпратени продукти в колет с наложен платеж до нашия офис или служител, няма да бъдат приемани!

Ако Вашето искане бъде одобрено, възстановяването на сумата ще бъде обработено и сумата възстановена в рамките на 14 дни в посочена от Вас банкова сметка.

Разходи за доставка

Ако причината за замяната е наша грешка, то тогава ще Ви възстановим направените транспортни разходи по връщането на продукта/ите.

При всякакви други причини, разходите за доставка не се възстановяват.

Имате още въпроси?

Свържете се с нас чрез формата ни за контакт.

Връщането на стоки е неприятно изживяване и за двете страни от всяка продажба. И ако, наистина е наложително да сте на тази страница и е необходимо връщане на стока, ние Ви уверяваме, че дълбоко съжаляваме за това. Гарантираме, че ще се отнесем коректно и точно към всяко Ваше желание за връщане на стока. Ако сме направили грешка, ще се постараем да я поправим и ще се опитаме да направим това изживяване по-малко неприятно.

– от екипа на онлайн магазин EmmaMAG

Всяка наша пратка се доставя до Вас с опция „преглед“. За да не се налага тази страница да влиза в употреба – МОЛЯ, ползвайте опцията пълноценно! 🙂

Благодарим Ви! – emmamag.bg