Основните методи на плащане при покупка от онлайн магазин EmmaMAG.bg

1. Плащане с наложен платеж:

    Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката. Сумата се заплаща в брой или с кредитна/дебитна карта чрез ПОС терминал на куриера след проверка на качеството и съдържанието на получената стока. По този начин имате възможност да прегледате поръчаните от Вас продукти и се гарантира, че ще получите, точно това, което сте поръчали. Без значение дали изборът ви е да получите пратката от офис на куриера или на избрания от Вас адрес, имате възможност за избор на начина за плащане – в брой или с карта. Лесно и удобно!
    Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиентът получава фискален документ от Куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

2. Чрез банков превод:

     Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката ( ако има такива) от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, след издаване на фактура, проформа фактура или оферта от EmmaMAG към Вас, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода в нашата сметка сметка.

3. Чрез банкова карта – Гарантирано от Еконт (НОВО!)

Плащане с банкова карта, при което се резервира сумата за поръчката и доставката. Самото плащане (приспадане на сумата) се извършва, когато приемете пратката. При отказ на поръчката, стойността на стоката автоматично се освобождава от картата. Приспада се само доставката. Пазарувате с карта без притеснения дали ще получите средствата си обратно при връщане.